1. خانه
  2. chevron_left
  3. اخبار و اطلاع‌رسانی
  4. chevron_left
  5. تامین خدمات؛ جهش تولید مسکن

تامین خدمات؛ جهش تولید مسکن

(این مطب مرتبا به روز رسانی می‌شود) – گفته‌ها و شنیده‌ها درباره برنامه‌ دولت برای تامین خدمات مورد نیاز طرح جهش تولید مسکن را به ترتیب در یک‌جا ببینید.

تامین زیرساخت‌ها و هزینه ساخت از منابع دولت

رستم قاسمی گفت: وظیفه داریم بنابر قانون جهش تولید مسکن خدمات مجانی به مردم ارائه دهیم. از محل منابع خودمان زیرساخت‌ها را ایجاد خواهیم کرد و برای اخذ پروانه و مالیات تخفیف خواهیم داد. اکنون 40 میلیون تومان مالیات یک واحد مسکونی است که در این قانون این مالیات یک‌میلیون تومان پیش‌بینی شده است. هزینه پروانه ساخت را نیز دولت تقبل می‌کند، این بهترین شرایط برای توسعه احداث مسکن در کشور است. بخش مسکن پیشران اقتصاد نیز است.

(به نقل از خبرگزاری تسنیم، در تاریخ 1400/07/23)

مالیات فقط یک میلیون تومان

معاون وزیر راه و شهرسازی، در رابطه با تامین خدمات طرح جهش تولید مسکن گفت: در حوزه خدمات در سه بخش مصوبه وجود دارد؛ یکی تخفیف عوارض صدور پروانه که صد درصد معافیت برای گروه‌های کم درآمد داده می‌شود و برای سایر گروها ۳۰ درصد است که شهرداری برای صدور پروانه مکلف به اجرای این مصوبه است.

وی اضافه کرد: خدمات فنی مهندسی نیز بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف دارد و مالیات برای هر واحد مسکونی طرح‌های دولتی فقط یک میلیون تومان است که رقم اصلی آن برای واحدهای معمولی ۴۰ برابر بیشتر است.

(به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ 1400/07/04)

یکی از خدمات مورد نیاز ساکنین ساختمان‌های مسکونی، «برق» است. تامین برق برای یک میلیون واحد مسکونی در سال، مسئله‌ای است که با توجه به کمبود کنونی در تامین انرژی برق کشور (در شش ماهه اول سال 1400) باید مورد توجه فوری قرار گیرد.

در همین راستا مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با اشاره به سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای تولید برق  1 میلیون خانوار در واحدهای مسکونی جدید گفت: قطعا برای تامین برق واحد‌های مسکونی تامین اعتبار نیاز است که طبق برآورد‌های اولیه، تامین برق 1 میلیون مسکن چیزی بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

وی اضافه کرد: اگر این خانه‌ها به صورت مجتمع باشد نیاز به زیر ساخت‌های لازم و اصلی دارد. در واقع برای تامین برق این یک میلیون خانه که قرار است سالیانه ساخته شود در وهله نخست باید زیر ساخت و از همه مهم تر نیروگاه مورد نظر مشخص شود که در این راستا برای جوابگویی این منازل ساخته شود.

رجبی مشهدی همچنین گفت: سالیانه به طور متعارف چیزی بالغ بر یک میلیون مشترک به شبکه برق کشور اضافه می‌شود و اگر این یک میلیون واحد مسکونی هم به شبکه برق کشور اضافه شود نیازمند احداث نیروگاه هستیم.

(به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در تاریخ 1400/06/13)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست