اولین قدم برای استفاده از فرصتهای دیجیتال برای ارایه خدمات به تعاونیهای مسکن برداشته شد.
در ماههای آخر سال 1398 بود که ویروس کرونا در کشورمان ایران گزارش شد. از همان ابتدا، بحث دربارهی تاثیر آن بر الگوی زندگی انسانها بالا گرفت. در کشور چین که منبع این ویروس اعلام شده است، از همان ابتدا محدودیتهای بسیار سخت گیرانهای برای کنترل این ویروس برقرار شد. اما در ایران – به خاطر تفاوتهای زیرساختی – امکان در پیش گرفتن رویکردی مانند چین وجود نداشته و ندارد. کشورهای مختلف هر کدام به شیوهای تقریبا متفاوت از دیگران به مقابله با آن پرداختهاند.
دانشگاه ام آی تی، چند ماه پس از گسترش کرونا، مطالعهای درباره سناریوهای پیش رو برای مواجهه با آن انجام داد. در انتهای این مقاله، محققین مدلی را پیشنهاد داده اند که به نظرشان میتواند بهترین عملکرد را داشته باشد. به طور خلاصه این مدل میگوید که باید به صورت متناوب محدودیتها را سخت و ساده کرد. بازههای زمانی محدودیتها باید براساس مدلسازی دقیق صورت گیرد.
به نظر میرسد که در کشور ما هم حالتی ایرانی از این مدل پیشنهادی در حال پیاده سازی است. همین وضعیت، سازمانها و کسب و کارها را مجبور کرده است که در مرحلهی اول برای بقا و در مراحل بعدی برای رشد و توسعه، تغییر کنند. تمرکز بر فضای دیجیتال و فرصتهای بیشماری که این فناوری میسر کرده است، سیاستی است که هر نهادی باید در پیش بگیرد. همین امر «اتحادیه شرکتهای تعاونی مسکن کارمندان دولت فارس» را در مسیر توسعه زیرساختهای اینترنتی قرار داده است.
برنامه ما ارایه خدمات فیزیکی و دیجیتال به عنوان مکملهای یکدیگرند. تلاش ما بر این است که :
- در وقت و انرژی شما صرفه جویی کنیم
- کارها را سریعتر انجام دهیم
- خلق ارزش کنیم
راه اندازی وبسایت اتحادیه اولین گام ماست که دو فاز دارد. در فاز اول بستری ساده برای ارتباط متقابل بین اتحادیه و اعضا ایجاد خواهد شد. در فاز دوم بر اساس نیاز و ضرورتهای مخاطبین خود، خدمات دیجیتال را یک به یک به وبسایت اضافه خواهیم کرد.
به موازات وبسایت اتحادیه تعاونیهای مسکن، حضور دیجیتال خود در شبکههای اجتماعی را شروع کرده و از آن طریق هم کنار تعاونیها و اعضایشان خواهیم بود.
امیدواریم که بتوانیم نظر شما را جلب کرده و با دریافت نقد و نظرهایتان، به شکل شایستهای خدمات مناسب و ارزشمندی را ارایه دهیم.